Syyttäjällä uutta näyttöä R. Kellyä vastaan – uhrina teini-ikäinen poika

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin liittovaltion syyttäjät kertoivat perjantaina joukosta uusia syytöksiä koskien R’n’B -laulaja R. Kellyn oikeudenkäyntiä. Uusien tietojen mukaan R. Kelly on käyttänyt hyväkseen teini-ikäistä poikaa vuonna 2006.

Miestä vastaan ei ole nostettu syytteitä uusien tietojen perusteella. Niiden kuitenkin kerrotaan olevan osa nyt oikeuteen tulevaa käsittelyä liittyen ihmiskauppaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Syyttäjät haluavat, että uudet tapaukset liitetään osaksi esitutkintaa, Page Six uutisoi.

Seitsemäntoistavuotiaan pojan kerrotaan tavanneen R. Kellyn McDonald’sissa vuonna 2006. Seksuaalisen kanssakäymisen vastapalveluksena tarjottiin menestystä musiikkibisneksessä. R. Kelly käytti pojan lisäksi hyväkseen hänen kavereidensa tyttöystäviä. Lisäksi syyttäjät haluavat liittää kokonaisuuteen edesmenneen laulaja Aaliyahin hyväksikäytön, josta on tullut esiin uusia todisteita.

R. Kelly, eli Robert Sylvester Kelly, on paljastunut ihmishirviöksi lukuisten naisten kertomana. Mies on epäiltynä muun muassa alaikäiseen sekaantumisesta, ihmiskaupasta ja lapsipornosta.