Koronaan sairastunut Diili-Sointu kehottaa rokotuksiin: ”Oireet on ollu aika HC-hommaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman myötä koko kansan julkkistähdeksi noussut Sointu Borg on nyt sairastunut koronavirukseen saatuaan sen räppärimieheltään Soloselta. Mies puolestaan sai tartunnan keikkamatkalta. Molemmat ovat kärsineet rajuista oireista, ja nyt Sointu kertoi asiasta tarkemmin vahvistaen, että koronaviruksen oireet ovat vakavia.

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina. Jollain muulla ollu näitä?⁣, Sointu kyselee Instagramissa.

Sointu Borg suosittelee ottamaan koronarokotukset ja pyytää, etteivät rokotevastaiset kommentoisi hänen päivitystä salaliittoteorioillaan. Sointu ja Salonen olivat molemmat ottaneet ensimmäisen rokotusannoksen, mikä todennäköisesti lievensi heidän oireitaan.

– Molemmat on saaneet ekan rokoteannoksen ja ilman sitä oireet ois voinu olla vieläkin hurjempia, Sointu kirjoitti.