Poliisi löysi myymälävarkaan hameen alta 700 euron saaliin

Ohhoh! · Stara.fi

Hämeen poliisi tutkii Hämeenlinnan K-Citymarketissa tapahtunutta varkautta. Hämeenlinnassa työskennellyt poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän sunnuntai-iltana Hämeensaaren Citymarket-myymälään, jossa ilmoituksen mukaan kolmen henkilön epäiltiin syyllistyneen myymälävarkauteen.

Vartija oli havainnut 90-luvulla syntyneen naisen laittavan tavaroita hameensa alle piiloon. Kaksi muuta samaan ikäluokkaan kuuluvaa naista oli niin ikään häärännyt ja pidellyt tavaroita käsissään. Vartija otti naiskolmikon kiinni kassalinjojen jälkeen.

Yhden naisen hameen sisällä olleesta pussista löytyi liki 700 euron arvosta vaatteita, kosmetiikkatuotteita, koruja ja elintarvikkeita. Naiset kertoivat laittaneen tavaroita yhden naisen hameen sisälle yhteistuumin. Kolmikko otettiin kiinni ja heitä epäillään varkaudesta.