Syntymäpäiväkakusta löytyi kaksi kiloa kokaiinia – arvo 170 000 euroa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Mainessa on paljastunut kokaiinin salakuljetusyritys, jossa huumeet oli piilotettu jokseenkin yllättävällä tavalla. Kokaiini oli säilötty syntymäpäiväkakun sisälle. Poliisi oli pysäyttänyt Audi-merkkisen henkilöauton vihjeen perusteella.

Poliisikoira haistoi ajoneuvon takakontissa huumeita, ja viranomaiset takavarikoivat sisällä olleen syntymäpäiväkakun. Kakun sisältä paljastui kaksi kiloa folioon käärittyä kokaiinia, jonka hajua oli yritetty peitellä kahvinporoilla. Huumeiden arvo katukaupassa olisi ollut poliisin mukaan noin 170 000 euroa.

Poliisi pidätti ratsian yhteydessä 25-vuotiaan miehen ja 33-vuotiaan naisen huumeiden salakuljetuksesta syytettyinä. 25-vuotias mies on aikaisemmin tuomittu heroiiniin liittyvästä rikoksesta, ja hänen epäillään WAGM-TV -uutissivuston mukaan levittäneen suuria määriä kokaiinia Mainen osavaltiossa.