Lisa Rinna palaa hittisarjaan – nähdään tutussa roolissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan.

Nyt Päivien viemää -sarjaa esittävä NBC on ilmoittanut, että 58-vuotias Lisa Rinna on kiinnitetty uudestaan sarjaan uudestaan. Hän näytteli sarjassa vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta.

Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965.