Bilteman vesipullossa home-epäily – palauta heti kauppaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Biltema-tavarataloissa myydyistä vesipulloista on paljastunut mahdollinen ikävä yllätys. Erä viiden litran vesipulloja vedetään pois myynnistä home-epäilyn vuoksi.

Takaisinveto koskee viiden litran Biltema-vesipulloja, jotka ovat olleet myynnissä ajalla 1. maaliskuuta – 6. kesäkuuta. Takaisinvedon taustalla on kuluttajan ilmoitus mahdollisesta homehiukkasten löytymisestä avaamattoman vesipullon sisältä. Terveysvaikutuksia ei ole huomattu, mutta asiakkaita on kehotettu olemaan juomatta vettä.

Jo ostetun tuotteen voi toimittaa Bilteman myymälään, jossa sen ostosumma palautettaan. Kuittia ei tarvitse olla mukana tuotetta palauttaessa. Takaisinveto koskee tuotenumeroa 98-9947 eränumerolla 657917, jonka parasta ennen -päivä on 2. helmikuuta 2023.