Masked Singer jatkuu elokuussa – tässä uuden kauden hahmot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Masked Singer Suomi alkaa jälleen MTV3-kanavalla lauantaina 28. elokuuta. Ohjelmassa nähdään 16 hahmoa, joiden takana laulaa tunnettuja suomalaisia. Heidät on naamioitu päästä varpaisiin ja puheääni on muutettu.

Tällä tuotantokaudella on ennätysmäärä osallistujia. Maskeihin pukeutuneet julkkikset ovat nimillä Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti. Tämä salattu joukko pitää hyppysissään muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kultaa, hopeaa, platinaa, kruunuja, titteleitä, mitaleita, ihmisten nimisiä palkintoja, sekä hirmuisen määrän someseuraajia, äänestäjiä, katsojia, kuulijoita ja faneja.

Heistä jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta nyt he esiintyvät maskit kasvoillaan ja paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa. Masked Singer Suomi -ohjelman etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Stradberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka ”Ile” Uusivuori.