Dua Lipa voisi aloittaa malliuran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Dua Lipa on noussut muutaman vuoden aikana maailman suosituimpien artistien joukkoon. 25-vuotias laulaja-lauluntekijä keräsi viime vuonna kiitosta Future Nostalgia -levyllään, ja ja seuraavaksi hän ryhtyy näyttelijäksi Argylle-agenttielokuvassa.

Nyt Dua on osoittanut olevansa musiikkiuran ja näyttelijänuran lisäksi myös potentiaalinen biksumalli, sillä hän poseeraa sosiaalisessa mediassa upeassa kuvasarjassa. Sen perusteella Lipa voisi koska tahansa esitellä ranta-asuja mallikuvaston sivuilla.

Dua Lipan rinnalla Ellie Conwayn tulevaan kirjaan perustuvassa Argylle-elokuvassa nähdään joukko nimekkäitä tähtiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa ovat muun muassa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston. Dua Lipa tulee Deadline-sivuston mukaan näyttelemisen lisäksi työstämään elokuvaan sen musiikkia.