Seiska: Sofia Belorf ja Stefan Therman tukkanuottasilla – riita raikui Katajanokalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin Katajanokalla todistettiin viime viikonloppuna suomalaisen julkkisparin äänekästä riitaa, kun 31-vuotias Sofia Belorf ja 32-vuotias Stefan Therman olivat poistumassa ökyjahdin jatkoilta. Kello oli aamulla kahdeksan.

Seiskan mukaan pari oli viettänyt yhdessä perjantai-iltaa, mutta heidän tiensä olivat eronneet. Sofia oli ilmeisesti siirtynyt jatkoille Katajanokalla olleeseen huvijahtiin. Stefan lähti hakemaan naista kotiin aamulla Audillaan.

Pariskunnan kohtaaminen oli kuitenkin ollut niin riitaisa, että sivulliset joutuivat todistamaan yhteenottoa väkisin. Sofia kuitenkin julkaisi myöhemmin samana päivänä kuvia Långvikin luksushotellista, jossa Stefan oli mukana. He ilmeisesti saivat erimielisyydet sovittua.