Pekka Pouta sai tarpeekseen rokotekriittisistä: ”Jätetään maksamaan itse sairaalakulut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meteorologi Pekka Pouta tunnetaan hauskana miehenä ja hänen säätiedotustensa ohella laukaisevat vitsit hauskuttavat suomalaisia usein. Nyt Pouta on kuitenkin päättänyt viimein lausua vakavia sanoja hieman toisenlaisesta asiasta. Hänkin on nimittäin saanut tarpeekseen rokotekriittisistä suomalaisista.

– Olen koittanut pitää suuni kiinni koronasta, mutta… Kannatan, että jokainen joka on voinut ottaa rokotteen ja on jättänyt sen ottamatta, jätetään maksamaan itse sairaalakulut. Jos joku esimerkiksi allergian takia ei voi ottaa, se on tietysti eri juttu. Nää ihmiset pistää vihaksi, Pekka Pouta kirjoittaa painavaa asiaa.

Valtaosa Suomen sairaaloissa tällä hetkellä olevista koronapotilaista ei ole saanut tai ottanut rokotusta. Lääkärien mukaan rokotukset eivät estä tartunnan saamista, mutta ne lieventävät merkittävästi koronatartunnan oireita ja vähentävät siten sairaalahoidon tarvetta.