TikTok-tähti on maailman suurisuisin nainen – maailmanennätys murskaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva Samantha Ramsdell nousi viime vuonna kuuluisuuteen jokseenkin yllättävästä syystä. Hän jakoi TikTokissa videoita, joissa hän esittelee katsojille hämmästyttävän suurikokoista suutaan.

Videot saivat monet epäilemään, voisiko Samantha Ramsdellin suu olla jopa suurin laatuaan. Nyt asia on saanut vahvistuksen Guinnessin ennätystenkirjan taholta. Ramsdell on julistettu maailman suurisuisimmaksi naiseksi.

Samantha Ramsdellin suu on auki ollessaan jopa 6,52 sentin kokoinen. Nainen kertoo olleensa kauan epävarma suunsa vuoksi, mutta tieto ennätyksen rikkomisesta on saanut hänet ylpeäksi suurikokoisen suun omistamisesta.

Maailman suurisuisimman miehen kita on jopa Ramsdellin suuta suurempi. Minnesotassa asuvan teini-ikäisen Isaac Johnsonin suun leveys on nimittäin avattuna hieman yli 10 sentin levyinen.