Saksalaisnainen ei tiennyt voittaneensa 33 miljoonaa euroa – kuponki laukussa viikkokausia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen nainen on noussut otsikoihin voitettuaan paikallisessa lotossa lähes 33 miljoonaa euroa. Lottovoittaja ehti kantaa voittokuponkia viikkojen ajan käsilaukussaan, kunnes totuus valkeni hänelle.

45-vuotias nainen oli ostanut lottokupongin 9. kesäkuuta. Hän arvasi AP-uutistoimiston mukaan oikein seitsemän satunnaisesti valitsemaansa numeroa. Voittaja sai kuitenkin tietää asiasta vasta viikkoja myöhemmin.

– Minua pyörryttää edelleen ajatus siitä, että olen kantanut varomatta käsilaukussani lähes 33 miljoonaa euroa viikkojen ajan, nainen kuvaili Lotto Bayernin mukaan.

Jättipotin voittajan mukaan hän ei suunnittele lottoavansa toistamiseen, sillä voittosumma on tarpeeksi suuri hänelle, aviomiehelleen ja tyttärelleen. Naisen suunnitelmissa on käyttää rahat terveelliseen elämiseen ja ympäristön suojeluun.