Aku Hirviniemi on huikea lihaskimppu: ”Renny kertoi, että siinä pitää olla kunnossa”

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan elokuvateattereissa nähdään Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 -komedia, jonka päärooleissa ovat Jaajo Linnonmaa, Sami Hedberg ja Aku Hirviniemi. Viimeksi mainittu nähdään elokuvassa erittäin kovassa kunnossa, sillä hän on todellinen lihaskimppu. Stara tiedusteli Hirviniemeltä millainen projekti vartalon muutosten taakse kätkeytyy.

– Topi Lösönen on ollut Tuntematon sotilas -elokuvasta lähtien valmentajani. Luokkakokous 2 -elokuvan jälkeen minulla alkoivat Tuntematon sotilas -elokuvan kuvaukset, joihin piti riuduttaa itseäni. Virkisti juuri muistiani katsomalla Luokkakokous 2 -elokuvan uudelleen ja silloin mä olin hoikassa kunnossa. Olin silloin todella sairaalla superdieetillä ja jätin cateringissa kaikki herkut syömättä, Aku Hirviniemi kertoi Staralle.

– Sitten Luokkakokous 3 -elokuvan kohdalla Renny sanoi, että tässä tulee olemaan erittäin maskuliininen miesten välinen intiimi kohtaus, jossa miehet kietoutuvat yläruumiit paljaana toisiinsa kuin nälkäiset käärmeet. Renny kertoi, että siinä pitää olla kunnossa. Minun ja vastanäyttelijäni Eino Heiskasen piti tehdä vähän duunia sen eteen. Jos joku haluaa tällaisen treenin itselleen, niin 4 000 eurolla sen saa hankittua, Aku jatkoi.