Pidätyskuva naurattaa: Minne katosi puolet peruukista?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa poliisit ottavat pidätetyistä valokuvat ja ne ladataan julkiseen rekisteriin muiden tunnistustietojen kera. Nyt netissä leviää Michiganissa vankilaan passitetun naisen pidätyskuva. Syytä kuvan suosioon ei tarvitse arvuutella.

Kuvan huumorikerroin on huomattava. Nainen katsoo pidätyskuvassa kameraan ilmeellä, joka kertoo hänen olevan todella, todella ärsyyntynyt. Hänellä on päässään hiuslisäkkeitä, mutta valitettavasti puolet lisäkkeistä on kadonnut. Ehkäpä joku on vetänyt ne irti?

The Smoking Gunin uutisen mukaan nainen on 23-vuotias. Hänen elämänsä tulee olemaan tästä lähtien erilaista, jos kanssakulkijat tunnistavat hänet. Hän on se nainen siitä pidätyskuvasta, jossa on puolikalju.

Poliisi