Sara Sampaio nousi vedestä laiturille – vähempikin kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Sara Sampaio hauskuttaa ajoittain seuraajiaan sosiaalisessa mediassa vitseillä, mutta nyt hän on esitellyt upeaa vartaloaan 7,7 miljoonalle seuraajalleen. Kuvakoosteessa hänet nähdään muun muassa nousemassa vedestä uimaportaita ja nauttimassa venekyydistä.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 26-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.