Jymypaljastus: Aaliyahille annettiin vahvoja lääkkeitä ennen lento-onnettomuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Aaliyah menehtyi ollessaan 22-vuotias. Nousevan R&B-tähden menehtyminen lento-onnettomuudessa oli traaginen uutinen, joka järkytti monia ympäri maailmaa. Nyt julkisuuteen on noussut uutta tietoa onnettomuudesta.

New York Post kertoo, että musiikkitoimittaja Kathy Iandolin tekemän uuden kirjan, Baby Girl: Better Known as Aaliyahin mukaan Rhythm and bluesin prinsessana tunnetun Aaliyahin lento-onnettomuudesta varoitettiin etukäteen. Lentämistä pelkänyt Aaliyah ei olisi halunnut nousta koneeseen.

Naisen tiimi antoi laulajalle vahvan unilääkkeen ja hän nukahti ennen koneen nousemista. Turvamiehet kantoivat laulajan koneeseen hänen nukkuessaan. Aaliyah on myös yhdistetty hänen kuolemansa jälkeen seksuaalirikoksista epäiltynä olevaan laulajatähti R. Kellyyn.