Abigail Clancy kylpyhuoneessa: ”Shortseilla vai ilman?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen alusvaatemalli Abigail ”Abbey” Clancy tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2006 Britannian Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa nainen sijoittui toiseksi. Viime aikoina kolmekymppinen kaunotar on keskittynyt lähinnä mallin uraansa ja perhe-elämäänsä kolmen lapsen äitinä.

Nyt kuvankaunis alusvaatemalli on poseerannut kylpyhuoneessa, jossa hänellä on toisessa kuvassa yllään vain ranta-asu ja toisessa lisäksi jalassa farkkushortsit. Hän kysyykin kuvansa yhteydessä seuraajiltaan olisi heidän mielestään parempi niillä vai ilman.

Abbey Clancylla on kolme lasta, joista nuorin Johnny Crouch -nimen saanut poika syntyi tammikuun 3. päivä. Näyttävällä asuvalinnallaan mallikaunotar osoitti, että on jälleen työkunnossa ja palautunut kolmannesta raskaudestaankin ennätysvauhtia aiempiin mittoihinsa.