Cheekin veli Jere Tiihonen televisiotähdeksi – juontaa koskettavaa televisiosarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jere Tiihonen tunnetaan julkisuudessa hiphop-tähti Cheekin eli Jare Tiihosen kaksoisveljenä. Tänä syksynä Jere tullaan näkemään televisiojuontajana uudessa true crime -sarjassa Trauma – henkirikoksen jäljet.

Kahdeksanosaisessa sarjassa ääneen pääsevät suomalaisia järkyttäneiden henkirikosten uhrien äidit, isät, siskot, veljet ja lapset. Tarinansa kertovat muun muassa veljensä Jannen paloittelusurman uhriksi menettänyt Julia Järvelin, Kaisa Juntunen jonka pikkusisko kuoli Imatran kolmoissurmassa ja Veli-Pekka Joki-Erikkilä, jonka tytär joutui ex-poikaystävän puukottamaksi.

– Perehtyessäni tapauksiin huomasin asettuvani usein uhrien läheisten asemaan. Miltä minusta tuntuisi tällaisessa tilanteessa? Selviäisinkö itse tapahtuneesta? Toisinaan oli vaikea ymmärtää, kuinka suureen anteeksiantamiseen ihmiset pystyvätkään. Ehkä se on ainoa keino pysyä järjissään ja pystyä jatkamaan elämää, Jere Tiihonen pohtii tiedotteessa.

Trauma – henkirikoksen jäljet alkaa Yle TV1 -kanavalla 5. syyskuuta kello 21:05. Kaikki jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa jo 30. elokuuta.