Love Island Suomi -pari Vanessa ja Reetu erosivat: ”On jo liittynyt Tinderiin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanessa Tuominen ja Reetu Haapanen löysivät toisensa realitysarja Love Island Suomen toisella tuotantokaudella. Tuotantokaudella toiseksi sijoittunut pari löysi toisensa nopeasti jo ohjelman alussa, ja suhde jatkui kuvausten jälkeen. Nyt pari on kuitenkin eronnut lähes kaksi vuotta kestäneen parisuhteen päätteeksi.

Vanessa paljasti suhteen tulleeen päätökseensä vieraillessaan VMV-podcastissa. Eron syitä tähti ei paljastanut, sillä ei halunnut kertoa yksin mitään ilman että Reetu olisi mukana kertomassa omaa puoltaan tarinasta. Hän kuitenkin päätti tuoda asian julkisuuteen, sillä kyseessä ei enää ollut varsinainen salaisuus.

– No se on kyllä varmasti tullut jo ilmi, kun Reetu on jo liittynyt Tinderiin, Vanessa paljasti.

– Kai se on sitten se syy, miksi ihmiset eroavat. Kun ei vaan toimi, realitytähti kertoi toivoen samalla Reetun löytävän onnen jostain muualta.

 

https://www.instagram.com/p/COPXFbThT77/

https://www.instagram.com/p/CMzDS1MLJTx/