Muotibrändi vaatii Kendall Jenneriltä 1,5 miljoonan euron korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner on luonut menestyksekästä uraa mallina. Nyt 25-vuotiasta tähteä on kohdannut takaisku oikeusjutun muodossa. Italialainen muotitalo Liu Jo on nostanut häntä vastaan kanteen sopimusrikkomuksesta.

Oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi.

Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. TMZ-sivuston mukaan Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.