Seiska: Herra Ylppö ja Julia-rakas saavat lapsen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja Herra Ylppö on tullut tunnetuksi yhtyeistä, kuten Maj Karma sekä Herra Ylppö ja EX. Nyt suomalaisen musiikin parissa pitkän uran tehnyt 48-vuotias tähti on paljastanut saavansa Julia-rakkaansa kanssa perheenlisäystä.

Herra Ylppö vahvisti huhut Julian raskaudesta Seiska-lehdelle. Samalla hän paljasti vauvan lasketun ajan sijoittuvan loppuvuoden juhlasesonkiin.

– Mitäpä tätä kieltämään. Tämähän on iloinen asia, Ylppö paljasti.

– Loistava joululahja tulossa meille kaikille, tähti jatkoi.

Julia ja Herra Ylppö tapasivat lehden mukaan Karkkilalaisessa ravintolassa, ja he ovat seurustelleen kesästä 2020 saakka. Pariskunta asuu nykyään Tampereella. Vain elämää -sarjassakin mukana ollut artisti on tänä kesänä kiertänyt keikkalavoja Herra Ylppö ja ihmiset -yhtyeen kanssa.