Kilpikonna sinkoutui auton tuulilasista läpi – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Aivan kuten kypärä voi suojata ihmisen päätä liikenneonnettomuuksissa, voi kova kuori pelastaa vaarallisissa tilanteissa kilpikonnan hengen. Tämä kävi taannoin selväksi moottoritiellä Yhdysvaltojen Floridassa.

St. Lucien piirikunnassa todistettiin odottamatonta tilannetta tiellä liikkuneen kilpikonnan lennettyä rekan renkaasta kohti toista ajoneuvoa. Kilpikonna lensi auton sisälle sen tuulilasin läpi.

Vaikka tilanne olisi voinut olla hengenvaarallinen, selvisivät kaikki osapuolet siitä kuin ihmeen kaupalla. Auton takapenkille lentänyt kilpikonna säilyi hengissä kilpensä ansiosta, ja se se vapautettiin paikallisen palolaitoksen Facebook-päivityksen mukaan takaisin luontoon. Myöskin auton kuljettaja selvisi odottamattomasta tilanteesta säikähdyksellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.