Hulvaton näky videolle – oranki pani löytämänsä aurinkolasit silmilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Indonesialaisessa eläintarhassa päästiin taannoin hämmästelemään kesäistä tyyliä itselleen kokeillutta orankia. Apina päätyi nimittäin testaamaan aurinkolaseja, jotka olivat päätyneet sen aitaukseen.

TikTok-käyttäjä Lola Testu kertoo vierailleensa Bogorissa sijaitsevassa Taman Safari -eläintarhassa, kun hän pudotti vahingossa aurinkolasinsa orankien aitaukseen. Pian niitä ihmettelemään saapui yksi eläintarhassa asuvista orankiemoista. Tutkittuaan laseja hetken aikaa oranki päätti kokeilla laittaa ne kasvoilleen.

Tyylitietoinen oranki piti aurinkolaseja hetken aikaa silmillään, edes suostunut antamaan laseja niitä havitelleelle poikaselleen. Jonkin ajan päästä apina kyllästyi laseihin ja heitti ne takaisin tilannetta hämmästelleitä ihmisiä kohti. Videon hauskasta tilanteesta TikTokissa jakanut Lola kertoo menettäneensä aurinkolasinsa, mutta saaneensa hienon tarinan kerrottavakseen.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story ##monke

♬ original sound – Lola Testu