Jännitysnäytelmä kuin elokuvasta – kettua paennut orava hyödynsi pakettiautoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonto tarjoaa toisinaan jännitysnäytelmiä, jotka vetävät vertoja toimintaelokuvien kohtauksille. Tuoreella viraalivideolla seurataan ketun ja oravan yllättäviäkin käänteitä saavaa takaa-ajoa.

Valvontakameran Iso-Britannian Walsallissa heinäkuussa ikuistamalla videolla kettu on jahtaamassa oravaa taajama-alueella. Orava yrittää paeta hyppäämällä aidan päältä läheisen pakettiauton katolle, mutta hyppy jää hieman liian lyhyeksi. Orava ei kuitenkaan lannistu.

Orava kiipeää uudelleen aidalle ja yrittää hypätä jälleen ajoneuvon päälle. Tällä kertaa hyppy onnistuu näyttävällä tavalla. Orava onnistuu pakenemaan pakettiauton päältä läheisen rakennuksen katolle, eikä kettu voi kuin jäädä tuijottamaan pettyneenä sen perään.