Temptation Islandin Mattu toipui koronasta – riisui heti paitansa someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Povekas ja vauhdikas luonnonlapsi kertoi äskettäin sairastuneensa koronavirukseen, mutta nyt pahin on jo takana ja Mattu on palannut arkeen.

Mattu sai päättää jo koronaeristyksensä ja saman tien hän poseerasi sosiaalisessa mediassa ilman paitaa. Uhkea nuori kaunotar pohtii kuvansa yhteydessä, että mitä hänen toinen kätensä mahtaa tehdä lyhyellä videolla. Lisäksi hän kertoo olevansa nyt onnellinen.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista.