Britney Spears vähentää sosiaalisen median käyttöä – syyttää lehdistöä valheista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on kertonut, että hän on ollut holhouksen alaisena vastoin omaa tahtoaan. Hän on käynnistänyt oikeusprosessin, jossa nainen aikoo lopettaa isänsä Jamie Spearsin holhouksen.

Britney on pitänyt sosiaalista mediaa kanavana, jossa hän saa ilmaista vapaasti mielipiteensä. Nainen on nyt kuitenkin syyttänyt mediaa vääristelystä. Hän julkaisi videon avokadoleivän teosta ja kertoo, että aikoo nyt vähentää sosiaalisen median käyttöä lehdistön ilkeiden kommenttien vuoksi. Monet mediassa pohtivat, mitä nämä kommentit ovat.

Britney Spears määrättiin holhoukseen mielenterveysongelmiensa vuoksi 13 vuotta sitten. Hänen isänsä on käytännössä määrännyt naisen elämästä kaiken talousasioita ja lasten kasvatusta myöten. Britneylla ei ole omien lastensa pääasiallista huoltajuutta, koska hänen ei ole katsottu olevan kykenevä huolehtimaan edes itsestään.