Dua Lipa kuin supermalli – asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Dua Lipa on noussut muutaman vuoden aikana maailman suosituimpien artistien joukkoon. 25-vuotias laulaja-lauluntekijä keräsi viime vuonna kiitosta Future Nostalgia -levyllään, ja ja seuraavaksi hän ryhtyy näyttelijäksi Argylle-agenttielokuvassa. Viime aikoina laulajatar on poseerannut usein näyttävissä somekuvissa.

Nyt Dua Lipa nähdään sinisävyisessä ja erittäin tyköistuvassa asussa, joka ei jätä arvailun juuri varaa hänen vartalonsa muodoista. Äskettäin hän nautiskeli aurinkoisesta kesäpäivästä näyttävästi myös yhdessä ystäviensä kanssa. Sekin taltioitiin hänen someseuraajiensa iloksi.

Dua Lipan rinnalla Ellie Conwayn tulevaan kirjaan perustuvassa Argylle-elokuvassa nähdään joukko nimekkäitä tähtiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa ovat muun muassa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston. Dua Lipa tulee Deadline-sivuston mukaan näyttelemisen lisäksi työstämään elokuvaan sen musiikkia.