Jääkiekkotähti Hannu Pikkarainen rehellisenä: ”Minua epäillään seksuaalirikoksesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Martina Aitolehden kanssa seurusteleva jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on epäiltynä seksuaalirikoksesta. Hän kertoo asiasta Instagramissa. Tapahtumasta on kulunut yli vuosi.

– Haluan nyt olla teille avoin ja kertoa omalla suullani rohkeasti ja rehellisesti, että olen joutunut tilanteeseen jossa minua epäillään seksuaalirikoksesta. Tapahtuman ajankohta sijoittuu yli vuoden taakse ja osallisena oli lisäkseni hyvin tuntemani nainen. Näkemyksemme tapahtuneesta ovat erilaiset, Pikkarainen kirjoittaa ja kertoo, että asian kanssa on vaikea elää.

– Olen luonteeltani kiltti ihminen enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista. Elämässäni on ollut paljon vastoinkäymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi enkä anna tän pilata sitä enkä tulevaisuutta.