Robin Williamsin poika julkaisi koskettavan viestin isänsä kuoleman vuosipäivänä: ”Elit tuodaksesi naurua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu näyttelijä ja koomikko Robin Williams kuoli traagisesti 11. elokuuta 2014. Oman käden kautta 64-vuotiaana lähteneen tähden poika Zak Williams julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan viestin Robinin kuoleman vuosipäivänä.

– Isä, poistuit keskuudestamme seitsemän vuotta sitten. Maailmalle antamasi riemu ja inspiraatio elävät perintönäsi ja perheessäsi, ystävissäsi ja faneissasi jota rakastit niin paljon. Elit tuodaksesi naurua ja auttaaksesi muita. Tulen juhlistamaan muistoasi tänään. Rakastan sinua ikuisesti, Zak Williams kirjoitti.

Stand up -koomikkona uransa aloittanut Robin Williams muistetaan niin komedia- kuin draamarooleissakin loistaneena näyttelijänä elokuvissa, kuten Kuolleiden runoilijoiden seura, Mrs. Doubtfire, Will Hunting, Aladdin ja One Hour Photo. Tähden kuoleman jälkeen hänen paljastettiin sairastaneen dementiaa aiheuttavaa vakavaa Lewyn kappale -sairautta. Zak Williams perusti isänsä kuoleman jälkeen perustanut mielenterveystyötä tekevän PYM-yhtiön.