Sofia Vergara Talentin tuomarina – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään. Nyt hän on toiminut America’s Got Talent -kykyohjelman tuomarina melko näyttävään tapaan.

Tyylilleen uskollisena Sofia asteli ohjelman kuvauksiin vaaleanpunainen todella antavalla kaula-aukolla varustettu asu yllään, eikä liene ihme, että asu sai varsinkin miespuolisilta televisiokatsojilta varauksettoman huomion osakseen.

48-vuotias Sofia Vergara on tänä vuonna ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin upeilla kuvilla. Hän on viime viikkoina julkaissut verkossa upeita arkistokuviaan vuosien varrelta, ja sama tyyli jatkuu edelleen. Seuraajat osaavat jo odottaa uusia upeita arkistokuvia.