Nainen luuli kobran sihisevän kotonaan – syyksi paljastuikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa käärmeet pysyttelevät pitkälti luonnon kätköissä, mutta joissain maissa kotiin luikertelevat myrkkykäärmeet voivat olla melko yleinenkin näky. Erään singaporelaisen naisen pelko kotiin päätyneestä kobrasta osoittautui kuitenkin taannoin vääräksi.

Singaporessa asuva Xi Yan oli kuullut 28. heinäkuuta makuuhuoneestaan ääntä, joka kuulosti epäilyttävästi sihisevältä käärmeeltä. Hän otti yhteyttä villieläinten pelastuspalvelu ACRESin asiantuntijoihin. He kuuntelivat naisen nauhoittamaa äänitettä, ja päättelivät sen perusteella kobran luikerrelleen hänen kotiinsa.

Villieläinasiantuntijat etsivät käärmettä lähes tunnin ajan, kunnes äänen alkuperä löytyi. ACRESin Muhamad Safari Bin Masnor löysi kobran sijaan Oral B -sähköhammasharjan ja tajusi sen aiheuttaneen äänen käärmeen sijaan.

– Ongelma alkoi, sillä sähköhammasharjaani pääsi vettä joka vaikutti sen mekanismmiin. Minun pitäisi hankkia uusi harja, sillä en halua käydä läpi tätä kaikkea uudelleen, Xi Yan kuvaili paikalliselle Coconuts-lehdelle.