Roope Salminen rokotekriittisille: ”Erinomainen idea ottaa rokote”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muusikko, juontaja ja näyttelijä Roope Salminen kertoi äskettäin olleensa vuosien ajan alkoholisti, mutta olleensa jo kaksi vuotta ilman alkoholia. Samalla hän totesi, että mitä vähemmän viettää sosiaalisessa mediassa, sitä paremmin hän voi.

Nyt Salminen on käynyt ottamassa koronarokotteen ja julkaissut tärkeän päivityksen Instagramissa. Suosikkijuontaja nimittäin osoittaa sanansa rokotekriittisille suomalaisille, jotka nykyisin vaarantavat sekä omaa että muiden terveyden ja yhteiskunnan avaamisen jättämällä koronarokotteet ottamatta. Salminen ei säästele sanojaan.

– Olen kulkutauteja vastaan! Salminen toteaa heti aluksi.

– Rokotekriittinen yhteisö on lämmin ja ystävällinen paikka olla, jossa uusi jäsen otetaan ilolla vastaan. tähänkin kuvaan tulee kulkutautimyönteisiä kommentteja, joilla on iso määrä kannustusta. Tämän vuoksi sinunkin aivosi ovat ERITTÄIN motivoituneet oppimaan uutta rokotteiden sivuvaikutuksista ja haitoista, Roope Salminen kirjoittaa.

– En pyydä sinua muuttamaan maailmankuvaasi, enkä MISSÄÄN NIMESSÄ syytä sinua idiootiksi. pyydän ainoastaan, että kun huomaat suhtautuvasi valmiiksi penseästi sinulle esitettyyn tutkimukseen tai faktaan, yritä saada omat aivosi siitä kiinni. sen sijaan että ajattelisit ”tämä on lampaiden propagandaa”, ajattele ”onkohan noin” ja käy AKTIIVISESTI se ajatuspolku läpi, Salminen suosittelee.

– En itse aikoinaan ottanut sikainfluenssarokotetta ja olen lukenut useammankin tutkimuksen COVID-rokotteista joita rokotekriittiset ystäväni ovat mulle linkittäneet. rokotteissa on sivuvaikutuksia, eivätkä ne ole täydellisiä. on silti erinomainen idea ottaa rokote – se suojaa taudin vaarallisimmalta muodolta ja auttaa yhteiskuntaa aukeamaan. mieti vielä asiaa! kiitos.