Bella Hadid poseerasi auliisti nurmikolla: ”Hyvää huomenta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut 24-vuotias supermalli Bella Hadid on onnistunut viime vuosina nousemaan maailman halutuimmaksi supermalliksi ja taannoin tutkijat selvittivät hänen olevan teknisesti arvioituna maailman kaunein nainen.

Tällä kertaa Bella on tapojensa vastaisesti julkaissut todellisen herutuksen, sillä hänen tuoreessa kuvasarjassaan supermalli poseeraa auliisti kameralle kiehnäten. Yllään hänellä on punainen ranta-asu, joka ei liikoja peittele.

Äskettäin Bella osallistui Tre Piani -elokuvan ensi-iltajuhliin poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Mustan iltapuvun etumus oli leikattu kokonaan avoimeksi ja intiimit yksityiskohdat peitettiin vain keuhkoja muistuttavalla suurikokoisella korulla. Näyttävän asun on Schiaparellille suunnitellut Daniel Roseberry.