Leigh-Anne Pinnock alastonkuvissa – vatsa vei kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock kertoi jo pari vuotta sitten haluavansa aloittaa soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja naisille. Toukokuussa hän paljasti olevansa raskaana.

29-vuotias Leigh-Anne Pinnock esitteli vauvamasunsa yläosattomissa ja nyt raskauden loppuvaiheessa hän poseeraa alastomana monien muiden julkkiskaunotarten tavoin. Useissa asennoissa keikistelevä kaunotar kertoo odottavansa jo kovasti pienokaisesta tapaamista.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.