Tanhupallon ohjelma lähestyy – Vesa-Matti Loiri ensimmäinen vieras

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö. Kokkonen kertoo olevansa innoissaan Tanhupallon saadessa oman ohjelman. Ohjelma starttaa 11. syyskuuta MTV3-kanavalla.

Tanhupallo kertoo omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta. Terapianurkan lisäksi joka jaksossa nähdään myös Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset.

– Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana, Kiti Kokkonen kertoo.