Devin Brugman pitää puutarhansa kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia. Nyt Devin on suunnannut lekottelemaan Bermudalle.

Brugman poseeraa tuoreessa somepäivityksessään näyttävästi paratiisimaisessa miljoossä, sillä hänen allaan avautuu turkoosinsininen meri. Otoksissaan mallikaunotar esittelee yhteistyäkumppaninsa tuotteita yllään.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.