Disneyn Cruella-elokuva saa jatkoa – Emma Stone jatkaa pääroolissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna äidiksikin tullut näyttelijä Emma Stone tähditti kesällä Disneyn Cruella-elokuvaa. Elokuvassa perehdyttiin 101 Dalmatialaista -pahis Cruella de Vilin muoti- ja rikosuran alkuun.

Vaikka Cruella julkaistiin korona-aikana 26. toukokuuta, oli elokuva menestys sekä lippuluukulla että Disney+ -palvelussa. Elokuvalle suunnitellaankin jo jatko-osaa. Pääroolissa nähdään jälleen Emma Stone, jonka Deadline-sivusto paljasti juuri solmineen uuden sopimuksen Disneyn kanssa.

Näyttelijä Scarlett Johansson nosti taannoin oikeustoimet Disneytä vastaan, sillä hän syyttää yhtiötä sopimussrikkomuksesta tämän julkaistua Marvelin Black Widow -elokuvan samaan aikaan teattereissa ja suoratoistopalvelussaan. Myös Emma Stonen huhuttiin suunnittelevan kanteen nostamista Disneytä vastaan. Stone ja yhtiö vaikuttavat kuitenkin päässeen sopuun ja tehneen kumpaakin osapuolta miellyttävään sopimukseen Cruellan jatko-osaan liittyen.