Elastinen paljasti iloisen perheuutisen – kolmas lapsi tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen hiphopin uranuurtajiin lukeutuva Elastinen on tasapainoitellut viime vuosina musiikkiuran ja perhe-elämän välillä. Nyt Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, on paljastanut perheensä kasvavan jälleen.

Elastinen jakoi Instagramissa kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa vaimonsa Riinan ja pariskunnan kahden lapsen keskellä. Perheensä yksityisyydestä tarkka tähti tosin rajasi kuvan niin, ettei muiden perheenjäsenten kasvot eivät näy otoksessa. Kuvatekstissä Elastinen paljasti tulossa olevan perheenlisäystä, sillä he ovat saamassa kolmannen lapsensa.

– Family Guy. Number 3 on the way, Elastinen kirjoitti kuvatekstissä.

Elastinen on ollut syyskuusta 2017 saakka naimisissa Riina-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on ennestään vuonna 2017 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär. Elastisen tuorein levy, Uusia muistoi, julkaistiin viime vuonna.