Helsingin Pyöräilyviikko lähestyy – ohjattua toimintaa ja retkiä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsingin Polkupyöräilijät ry on pyöräilyn edistämiseen keskittynyt kansalaisjärjestö, jolla on 1.500 jäsentä. Nyt yhdistys järjestää viikon ajan kestävän tapahtuman, jossa paneudutaan paikalliseen polkupyöräilyyn.

– Pyöräilyviikko järjestetään pääkaupunkiseudulla 28.8.-5.9. Maksuttomiin matalan kynnyksen tapahtumiin ja opastetuille pyöräretkille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikentasoiset pyöräilijät sekä pyöräilystä kiinnostuneet. Et tarvitse omaa pyörää, vaan mukaan pääset vaikka kaupunkipyörällä, yhdistyksestä kerrotaan.

Pyöräilyviikon teema on “Tervetuloa pyöräilijä”. Moni on innostunut koronan aikakautena polkupyöräilystä uudestaan lapsuusvuosien jälkeen. Lisätietoa tapahtumasta löytyy sen nettisivustolta.