Marilyn Monroen ja Hugh Hefnerin viereinen hautapaikka myynnissä – hinta 1,7 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli haudan lepoon päätyminen perinteiselle hautausmaalle ei houkuttele, voi tarpeeksi rahaa maksamalla tulla haudatuksi myös kuuluisuuksien joukkoon. Los Angelesissa sijaitsevassa kryptassa on myynnissä hautapaikka aivan kahden ikonisen tähden vieressä.

Los Angelesin Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park toimii viimeisenä leposijana lukuisille 1900-luvun tähdille. Kryptassa on tyhjillään hautapaikka Playboyn perustaneen Hugh Hefnerin ja näyttelijä Marilyn Monroen vieressä. Kyseisen hautapaikan hankkiminen maksaa kaksi miljoonaa dollaria, eli noin 1,7 miljoonaa euroa.

Wall Street Journal -lehden mukaan hautapaikan osti alun perin säveltäjä Jerry Herman vuonna 1997. Hän päätyi kuitenkin kuolemansa jälkeen haudatuksi äitinsä viereen New Jerseyhin. Hermanin perhe päätti asettaa Los Angelesissa sijaitsevan tyhjillään olevan hautapaikan myyntiin.

Hugh Hefner osti Marilyn Monroen vieressä sijaitsevan hautapaikan ennen kuolemaansa. Hänen kerrotaan maksaneen siitä 75 tuhatta dollaria, eli noin 64 tuhatta euroa.