Mies rakensi uima-altaan pihamaalle – maksoi vain 120 euroa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni haaveilee kesäisin omasta uima-altaasta. Sellaisen hankkiminen kotipihalle voi tulla kalliiksi, mutta eräs yhdysvaltalainen mies päätti rakentaa altaan omin voimin tee-se-itse -tyyliin. Tiktokissa esitelty lopputulos yllätti sekä miehen perheen että somekansan.

Caleb Harris päätti toteuttaa hänen ja vaimonsa unelman uima-altaasta itse. Perustana Caleb käytti työmaa-alueelta saamiaan puisia kuormalavoja, suojaten sisäosan vaahtomuvoilla. Varsinainen allasosa syntyi paksusta muovista, jonka hän vielä päällysti sinisellä pressulla.

Uima-altaassa on myös sen puhtaudesta huolehtiva pumppu ja suodatin. Kayla Harrisin mukaan koko uima-altaan hinnaksi tuli lopulta 140 dollaria, eli vain noin 120 euroa. Mikä hämmästyttävintä, onnistui Caleb rakentamaan koko altaan yhden viikonlopun aikana.

– Uimme altaassa lähes joka päivä, ja meillä on myös ollut useita allasbileitä. Monien hämmästykseksi altaaseen voi jopa hypätä ilman että se hajoaa, Kayla paljasti The Sun -lehden mukaan.

@organizedhomeandlife

it’s here… the moment you’ve all been waiting for. ##diy ##diyproject ##palletpool ##poolparty ##poolcleaning ##palletproject ##summervibes

♬ The Home Depot Beat – The Home Depot