Cindy Crawfordin mallipoika poisti kasvotatuointinsa – taisi olla virhearviointi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberillä on kaksi lasta, Kaia Jordan Gerber ja Presley Walker Gerber. Lapset ovat äidin tavoin lähteneet tavoittelemaan uraa mallina, mutta Presley Gerber on ihmetytti seuraajiaan uudella tatuoinnillaan.

Nuori mies tatuoi poskeensa tekstin misunderstood, joka tarkoittaa väärinymmärrettyä. Nyt tautointi on kaiketi poistettu, koska mies nähtiin Malibussa kirkkain kasvoin. Tatuoinnista oli enää pieni häivähdys jäljellä.

Teksti sijaitsi vasemmassa poskipäässä suoraan silmän alapuolella niin, että sitä ei voi olla huomaamatta. Moni arveli, että Presley pilasi mahdollisuutensa toimia mallina. Hänellä on tatuointeja runsaasti muualla vartalossaan.