Demi Rose säästi kangasta Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Viime kuukaudet Demi on viettänyt Välimerellä Ibizan maailmankuululla bilesaarella.

Espanjan auringon alla Demi on nyt palvonut aurinkoa asussa, jossa ei toden totta ole kangasta tuhlattu. Kyseessä liene uimapuku, joka koostuu käytännössä parista ohuesta kangaskaistaleesa. Hyvin Rosen tyylinen asuvalinta siis.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.