Mitkä kurvit! Jessica Alves palasi kotimaahansa upeampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourtähti, kosmopoliitti ja plastiikkakirurgien elävä taidonnäyte Jessica Alves on lentänyt Brasiliaan kotikaupunkiinsa Sao Pauloon. Nainen vietti viime viikot Turkissa lomailleen ja nyt hän on vierailemassa synnyinmaassaan. Hän on häikäisevä.

Alkuvuodesta sukupuolenkorjausleikkauksessa käynyt Jessica Alves on esitellyt nyt uutta ja upeaa ulkonäköään kotikonnuillaan Brasiliassa. Hän on laihduttanut kesän aikana kymmeniä kiloja ja nauttii silminnähden uudesta ulkonäöstään. Hän ei peittele sitä, minkä on vihdoinkin rahalla itselleen saanut.

Jessican suurin saavutus lienee kuitenkin sisäinen itsevarmuus ja onni, joka on ollut pitkään kadoksissa. Hän on löytänyt itsensä ja kertonut, että kauneusleikkaukset saavat toistaiseksi jäädä. Hän haluaa keskittyä nyt elämiseen.