Ashantin vilautus millimetrien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen.

Tällä kertaa popkaunotar on poseerannut sosiaalisessa mediassa erittäin niukassa bilemekossa, joka ei toden totta liikoja peittänyt. Asuvalinta nimittäin peitti intiimit yksityiskohdat vain hädin tuskin ja sen alle ei voi pukea edes pikkuhousuja.

40-vuotias Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.