Kurt Cobainin itsemurhakoti myytiin seitsemällä miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nirvana-yhtyeen laulaja Kurt Cobain teki itsemurhan 27 vuotta sitten. Hänet löydettiin kuolleena Seattlen kodistaan 8. huhtikuuta, mutta kuolinsyytutkija määritteli itsemurhan tekopäiväksi 5.4.1994. Nyt kyseinen koti on myyty uudelle omistajalle.

Liikemies Euyang Walter Jr. osti kiinteistön kolme vuotta Kurt Cobainin kuoleman jälkeen 2,9 miljoonalla dollarilla. Talo pantiin myyntiin vuonna 2019 huimalla 7,5 miljoonalla dollarilla. Nyt se on myyty reilulla seitsemällä miljoonalla dollarilla uudelle omistajalle kaikessa hiljaisuudessa. Omistajaksi on merkitty LLC, CSK Washington Investments -niminen yhtiö, New York Post uutisoi.

Kurt Cobainin ruumiin vieressä oli haulikko sekä huumausaineita. Hän oli ollut maaliskuussa vieroitushoidossa, josta mies karkasi kotikaupunkiinsa Seattleen. It’s better to burn out than to fade away. Tämä lause jäi elämään legendaarisen Nirvana-yhtyeen laulajan Kurt Cobainin viimeisessä viestissä.