Lamar Odom väittää: ”Minut yritettiin tappaa yliannostuksella”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Lamar Odom löydettiin vuoden 2015 syksyllä tajuttomana Las Vegasissa sijaitsevan bordellin huoneesta. Miehen kerrottiin ottaneen huumeiden yliannostuksen rankan bileputken päätteeksi. Hänet siirrettiin sairaalahoidosta vieroitusklinikalle, jossa mies opetteli uudestaan kävelemään ja puhumaan.

Mies on nyt paljastanut Addiction Talk -ohjelmassa, että oli äärimmäisen häpeissään herättyään koomasta yliannostuksen jälkeen. Odom väittää, että ei ollut käyttänyt huumeita kohtalokkaana yönä, ja hänen mukaansa mieheltä oli yritetty riistää henki.

Lamar Odom väittääkin, että yliannostuksen paikkana toimineen Love Ranch -bordellin omistaja Dennis Hof yritti tappaa hänet. Lamar Odom ei tiedä syytä teolle, mutta koripalloilija kiistää jyrkästi ottaneensa huumeita itse ja vapaaehtoisesti.

https://www.facebook.com/403540119708360/videos/852064822082716