Mäyräkoira sometempun kohteena – tämä toimii Suomessakin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkien kuulo voi osoittautua yllättävänkin tarkaksi tiettyjen sanojen kohdalla. Esimerkiksi koirien tapauksessa sanoja kuten ”ruoka” tai ”ulos” ei tarvitse toistella montaa kertaa huomion herättämiseksi.

Rosie on viisivuotias mäyräkoira, jonka päivittäistä elämää päästään seuraamaan TikTokin Rosieandmack-tilillä. Tuoreella videolla koiran omistaja on keksinyt hauskan tavan saada puoleensa koiransa huomion ja herättää tässä suuria tunteita.

Rosien omistaja esittää olevansa videolla puhelimessa. Hän lausuu puhelimeen mäyräkoiran suosikkisanoja, kuten kävely, herkku ja isoäiti. Suosikkisanojen arvaaminen ei ole vaikeaa, sillä vieressä oleskeleva Rosie reagoi niihin kallistelemalla päätään hauskalla ja söpöllä tavalla.

@rosieandmack

Betcha can’t guess her favorite word ##dogchallenge ##dachshund ##headtiltchallenge

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod