Alaston Demi Rose paistatteli päivää Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Tänä vuonna Demi on asustanut Ibizalla.

Demi on usein esitellyt miten niukoissa asuissa tai kokonaan ilman niitä hän nauttii bilesaaren auringosta, ja nyt hän on paistatellut päivää alastomana. Kuvassa hän sentään pitää pyyhettä kriittisten ruumiinosiensa peittona.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.