Laaja ilkivallantekojen sarja Turussa – yhdessä yössä puhkottiin jopa 24 auton renkaat

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Turussa tapahtui elokuun alussa laaja ilkivallantekojen sarja, jonka kohteina olivat autot. Yhden yön aikana kaupungin keskustassa puhkottiin poliisin tietojen mukaan peräti kymmenien autojen renkaita.

Poliisin mukaan joku puhkoi renkaita Sairashuoneenkadulle Rauhankadun ja Ratapihankadun väliseen osuuteen. Renkaita puhkottiin yhteensä 24 autosta. Poliisi kertoo Twitterissä kirjanneensa asiasta rikosilmoituksen.

Poliisin mukaan asianomistajien ei tarvitse olla asian tiimoilta enää yhteydessä poliisiin. Siitä ei tule myöskään soittaa enää hätänumeroon. Lounais-Suomen komisario Marko Luotonen kertoo tapauksesta uutoineelle Ylelle, ettei enempää ilkivallan kohteksi joutuneita autoja vaikuta tässä vaiheessa löytyvän.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.